bussresor

Äventyr i vardagen

Äventyr i vardagen

En bussresa är ju alltid ett äventyr. Även om man vet vart man åker ifrån och vart man ska åka till, så kan det hända mycket på vägen. En vanlig dag när man åker hem från jobbet eller skolan kan det plötsligt stiga på en gammal vän som man kanske inte sett på åratal eller så kliver det på någon som börjar sjunga och liva upp den annars tråkiga resan. Många busschaufförer har också tagit som sin mission att liva upp dagen för resenärerna och möter de påstigande med trevliga ord och kanske till och med en vits eller två.  

 

En hel buss för sig själva

Men bussresor är inte endast de som går på förutbestämda turer i städer och på landsorten, utan man kan även boka hela bussar och själv bestämma vart man ska åka. Att Boka buss i Stockholm har blivit mer och mer vanligt för såväl företag som privata sällskap av olika de slag. Det kan vara ett gäng fotbollssupporters som anordnar bussresor för att följa med sitt favoritlag. Eller så kan det vara en skolklass som ska åka på skolresa. Ett företag kan anordna en bussresa för att frakta personalen till en konferens eller event. Och kliver man på en bokad buss så kan det till och med sluta med att man hamnar på ett bröllop för de bästa vännerna.

 

 

Långt bort till ett främmande land

Men bussresor kan gå längre bort än så. Många väljer att åka på bussresa istället för att flyga, även om destinationen ligger något längre bort. En bussresa är ett äventyr hela resan och det finns även företag som hyr bussar och anordnar bussresor för att sälja någon produkt som de har. Och ofta bjuder man då även på fika och kanske någon måltid till ett bra pris. Varför inte hoppa på en buss börja äventyret redan imorgon?