hotell

Ta in på ett härligt hotel i Gävle

Ta in på ett härligt hotel i Gävle

editorial

När bodde du på hotell senast? Och varför bodde du där? Det finns de som bor på hotell varje vecka i sitt jobb, men det finns också de som aldrig någonsin har bott på ett hotell. Vem du än är så kanske du någon gång kan bli sugen på, eller ha ett behov av, ett hotel i Gävle. Ett hotell där du kan sova i en skön säng med krispigt rena lakan och vakna upp för att äta en härlig hotellfrukost inför dagens alla utmaningar och äventyr.

För dig som beger dig iväg till ett hotell kan det vara resan som är det viktiga. Hotellet är då enbart en plats att övernatta på, och kanske även äta dina måltider. Men det kan även vara så att det är själva hotellet som är resans mål. Det kan vara ett hotell som du bott på flera gånger och som kan betyda något speciellt för dig. Men det kan också vara så att det är ett hotell som du hört mycket gott om och som du blivit rekommenderad att prova på. 

 

image

 

Sköna sängar och god frukost

När du läser annonser för hotell så brukar det alltid finnas med två meningar. Det handlar om hur sköna hotellets sängar är och hur god deras frukost är. Kanske kan det kännas som onödiga meningar, då du tar för givet att allt det ska vara av högsta kvalitet. Men det har ändå visat sig att det är två meningar som är mycket viktiga för att gästerna ska våga boka. Och för att man ska känna sig lockad att boka.

Men vad är det då mer som kan locka, förutom sängen och frukosten? Utsikten och läget brukar vara viktigt när det gäller hotell. Även om det kan innebära många olika saker. Som att det är nära till en sjö eller en tågstation.