resor

Bästa presenten du någonsin kan ge

Bästa presenten du någonsin kan ge

Ibland är det galet svårt att komma på vad du vill ge någon i present. Tänk till exempel på dina föräldrar; så mycket som de givit dig under alla år, så mycket som du älskar dem – och ändå har de ju redan allt. Lösningen på ett sådant dilemma är egentligen enkel, för att ge någon en resa i present är alltid uppskattat. Naturligtvis ska resan anpassas till vem mottagaren är. Vi gillar alla olika saker men tänk en gruppresa till vackraste Visby eller varför inte en blomsterresa till ljuvliga Mainau. En resa som är anpassad till mottagaren är en enormt vacker gåva och så väl genomtänkt present.

 

Både på bredden och på djupet

Oavsett intresse eller önskemål hos personen du vill ge en resa så finns det garanterat ett resepaket som passar. Gillar hen att flyga eller åka tåg, gillar hen Grupperesor och att lära känna nya vänner eller vill hen hellre resa själv? Det finns en resa för alla! Hur många mammor och pappor har inte drömt om att få åka på en längre härlig kryssning? Erbjud en vacker resa över dagen eller en längre med övernattning. Kanske vill dina föräldrar resa och vara borta under en längre period? Tänk drömmen att få resa med Hurtigruten – uppfyll den drömmen!

 

 

För många lockar långa dagar på stranden

Att glida ner i en solstol, känna hur solen värmer din hud. Bli serverad drinkar i solstolen och inta en middag som är uppdukad och klar, kväll efter kväll. Ja, vem vill inte få en sådan resa till fjärran länder och exotiska kulturer i present? Att gå på äventyr, åka på rundtur och ta del av gamla sägner, historier och en ny kultur. Troligen lockas de allra flesta även av ett sådant äventyr på sin resa. Och i slutet av dagen, krypa ner i en nybäddad säng.