hostel

Hostel för hela familjen

Hostel för hela familjen

Resor är riktigt härligt att göra med sina nära och kära. Det är så spännande att upptäcka nya saker och det är underbart att kunna dela det med dom man tycker mest om. Att resa iväg tillsammans ger också möjlighet att umgås på ett annat sätt än vad man gör till vardags. Allt blir lite extra spännande och härligt när man är ute på resande fot. Genom att vara flera stycken som reser så kan man även dela upp sig i mindre grupper om man vill besöka olika utflyktsmål.

Att resa iväg hela familjen kan ofta bli en kostsam historia, allra helst om man inte har en husvagn eller egen stuga att resa till. Det ska betalas för mat, boende, resa och nöjen, inte speciellt billigt med andra ord. Men man kan komma undan lite lindrigare genom att hitta ett billigare boende som ändå håller hög standard.

Som familj är det ett mycket bra alternativ att söka family room hostel in Stockholm. Genom att bo i ett av 3 star hostel´s familjerum får man ett fräscht boende till ett väldigt bra pris. 3 star hostel Stockholm är öppet 365 dagar om året och under sin vistelse får man ett trevligt och personligt bemötande. Det är ett litet hostel i centrala Stockholm, endast 250 meter från centralen. Tack vare närheten till allt så är det inga problem att lämna bilen hemma eftersom man smidigt kan ta tåget till och från Stockholm samt resa med lokaltrafiken eller promenera under sin vistelse. Man slipper även leta parkeringar och får dessutom mer tid att slappna av och umgås när man tar sig från punkt A till punkt B. Bor man riktigt långt från Stockholm så kanske flyg är det bästa alternativet, även det fungerar väldigt smidigt eftersom man bara har cirka 250 meter till flygbussarna och Arlanda express.