boende

Känslan när man kommer till ett hotell.

Känslan när man kommer till ett hotell.

När man kommer fram till sitt boende på hotell och kommer in i foajén så möts man av en välkomnande miljö med en trevlig inredning och en receptionist som med ett stort leende hälsar välkommen och önskar att man ska få en trevlig vistelse. Man får sin rumsnyckel och går förväntansfull för att öppna dörren. Och där innanför finns ett hemtrevligt boende med vita, rena lakan att bara slänga sig raklång i. Kanske efter att ha tagit en lång varm dusch och svept in sig i hotellets badrock eller handduk.

 

Att vara hemma borta för en stund.

Boende i Ekerö, på till exempel http://malarohotell.se/ är som att vara hemma fast man är borta. Eller i alla fall så som man önskar att man hade haft det hemma, för visst hade det varit härligt att ha någon hemma som är vaken dygnet runt och som kan hjälpa till med allt som tänkas kan. Alltid mötas med ett leende och någon som önskar en trevlig dag och att man kommer tillbaka snart, när man åker iväg. Alltid nytvättade lakan och fräscha blommor. En kock som står redo att laga favoritmaten och varför inte ett gym och en spa-avdelning i källaren.

 

 

Boende på hotell så mycket som möjligt.

Om man tycker om att vara boende på hotell så är det en god idé att kolla runt lite och hålla ögonen öppna. Många hotellkedjor har till exempel poäng man kan samla och på det viset få gratisnätter. Man kan även hålla utkik efter erbjudanden där boenden är extra billiga och kanske kan man även på det viset upptäcka något nytt boende som man annars aldrig hittat. Ibland kan man även hitta billiga boenden genom att aktiviteter i närheten erbjuder rabatter för övernattning om man köper biljetter till något event eller någon aktivitet hos dem.