hotell

Koppla av på hotell

Koppla av på hotell

Det är svårt att toppa en riktigt bra hotellfrukost. Det är en oas av mängder av ljuvligheter att sätta tänderna i. Alltifrån bacon och ägg till pannkakor och våfflor. Lägg därtill mängder av bröd, pålägg och olika sorters fil, yoghurt och färska bär. Och du får ta precis hur mycket du vill utan gränser. Har hotellet dessutom ett gym behöver du inte ens tänka på att det blir för mycket kalorier. Men om det inte har det, vem bryr sig? Du bor ju faktiskt på hotell och förtjänar att koppla av. Ska du inte prova bubbelpoolen när du ändå är igång?

 

Hotell är populärt

Låter ovanstående lockande? Det är helt förståeligt. Det finns en häftig magi kring hotell. Det är en känsla av lyx, att man bor någonstans där man bara får vara och allting sköts åt en. Numera finns det mängder av söktjänster för att hitta bra hotell och ännu fler hotell att välja mellan. Det finns hotell i Stockholm, hotell i Malmö, hotel i Gävle och hotell i Göteborg. Det finns hotell och vandrarhem i alla svenska städer och även i de flesta mindre svenska orter. Ett kvitto på att turismen är stark i Sverige och att vi är ett resande folk!

 

 

Ta en paus

Alla behöver ju faktiskt koppla av då och då. Kanske från ett jobb, familj eller stressande deadlines. Få ställen är nog så avkopplande som just ett hotell som motsvarar dina behov. På hur många ställen kan du lämna dina handdukar på golvet eller sängen obäddad och någon faktiskt fixar det åt dig? Såvida du inte är en bortskämd tonårspojke är det nog få ställen utöver ett hotell som erbjuder dig det. Ta en paus i helgen, åk bort och ta igen dig. Du förtjänar det och kommer utan tvekan att komma tillbaka som en starkare och mer utvilad person.