semesterstugor

Lev stugliv på semestern

Lev stugliv på semestern

En del tycker att det är skönt att stanna hemma under ledigheten, men för många är det avkopplande att åka iväg hemifrån och kunna släppa taget om vardagens bestyr för en stund. Om man är en person som trivs med att vara nära naturen kan ett perfekt sätt att koppla av under ledigheten vara att bo i en stuga. I en stuga kan man komma bort från allt i hemmet som kan förknippas med den stressiga vardagen, och man kan få uppleva stillhet och enkelhet. Samtidigt kommer man närmare bekvämligheten med att bo i hus än om man väljer att bo i till exempel husvagn på semestern. 

 

Äga eller hyra?

Alla har inte möjlighet att äga en egen sommarstuga. Dessutom vill man kanske inte låsa sig till att bo på en enda plats under ledigheten. Då finns ett väldigt bra alternativ, nämligen att hyra en stuga för en kortare period. Om man vill hyra en stuga finns flera olika alternativ. Ett är att hyra en stuga på en camping. Många campingstugor har en enklare standard och erbjuder kanske inte samma lugn som om man hyr en stuga som ligger mer enskilt. Det kan dock ändå vara ett bekvämt och bra alternativ. Ett annat alternativ är att hyra en stuga av en privatperson. Det kan vara bra bland annat om man vill bo så avskilt som möjligt. 

 

 

Mer än en traditionell semesterstuga

Ett tredje alternativ när man ska hyra stuga är att bo på en anläggning som är lite mer specialiserad på just stugor. Kåranäs Gård är en semesterby som ligger drygt tre mil söder om Växjö. Där får man en lite lyxigare stugupplevelse. Semesterbyn har flera olika boendealternativ och tillgång till bland annat båt och möjlighet att hyra anläggningens egna spa. Perfekt för den som verkligen vill koppla av. Läs mer på: https://karanas-gard.se/