hotell nära arlanda

Semester innan semestern

Semester innan semestern

Oftast när man ska ut och resa är det lätt att dagarna innan blir ett enda töcken av stress, tvättande och packande. När dagen för avresa äntligen kommer så är man helt slut och det tar ett par dagar in på semestern innan man har kommit in en härlig och avslappnad stämning. Vilket är synd då man missar tid på resan som förmodligen känns för kort ändå. 

En sak man kan göra för att lätta lite på stressen och kanske komma in i semesterlunken lite snabbare är att spendera en natt på hotell innan man ska flyga. Ett hotell nära Arlanda finns på https://www.parkairporthotel.se/

Det hjälper inte att man fortfarande måste tvätta och packa, men det kan ge en känsla av att resan blir lite längre. Många flyg till semesterdestinationer, framförallt charter flygen, avgår tidigt på morgnarna. Man blir tvungen att stiga upp klockan 02-03 på morgonen, packa bilen och köra till flygplatsen. Om man istället bokar en natt på hotell i anslutning till flygplatsen kan man i lugn och ro åka ner dagen innan, få en god natts sömn på mer än tre till fyra timmar, äta en underbar hotellfrukost för att sedan ta en transferbuss på några minuter till flygplatsen. Fördelen är också att man slipper boka långtidsparkering till sin bil, på hotellet ingår parkering så det blir ingen stress med att behöva checka in bilen innan man ska checka in sig själv. 

Har man inget jobb eller skola som man måste tillbaka till direkt efter resan så kan det vara otroligt härligt att bo en natt innan man åker hela vägen hem från flygplatsen. Återigen kan man känna sig utvilad då man ska sitta och köra, samt att det kanske känns lite lättare att lämna semesterparadiset om man vet att en hotellfrukost väntar på en när man kommer hem till Sverige igen. 

Trevlig resa!